Madla Handelslag

Handelslaget, også mye omtalt som «handlå», har vært en del av nærmiljøet på Madla siden 1907. Vi er en sosial arena der folk treffes. Vi har et trivelig miljø med lokal tilhørighet og nærhet.

Vår visjon «din trivsel - vårt ansvar» viser til at vi alltid vil det beste for våre kunder. Hos oss får du kvalitet og ferskhet. Vi har det meste du trenger til hus og hjem samlet på en plass. En av våre stamkunder sa så fint: Det du ikke får tak i her, det bestiller de bare.

Som medlem i Madla Handelslag får du 4 % kjøpeutbytte på alt du handler hos oss. Madla Handelslag har flere butikker. I vårt handelslag inngår Mega, Prix og Obs Bygg. I tillegg har vi eget bakeri, Madla Bakeri (konditori), kafé, søndagsbutikk og en krambu.

Det er rundt 230 ansatte i Madla Handelslag, og disse kommer fra over 20 ulike land. Vi gjør alle vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. De fleste av våre butikker ligger på kjøpesenteret Amfi Madla. Obs Bygg åpnet i april 2013 inn i et nytt, flott bygg, bare noen minutters kjøring fra senteret. Madla Handelslag sin Prix er stasjonert i Kvernevik, og fungerer som nærbutikk i lokalmiljøet der.