Mega

Mega er den største delen av Madla Handelslag. Som medlem får du 4 % kjøpeutbytte hos oss. Vi har en stor, flott butikk på cirka 3250 kvadratmeter, og er med det Norges største Mega-butikk. Vi er også en av Norges største supermarked, med en forventet omsetning på over 350 millioner kroner eks. mva. i 2013.

Hos oss jobber rundt 200 flinke butikkmedarbeidere. Dersom du har spørsmål på din handlerunde er det bare til å kontakte en av våre ansatte. Vi hjelper deg gjerne. Om du trenger middagstips, så har vi flere gode oppskrifter på lur.

Butikken er delt opp i flere avdelinger. Hos oss bugner diskene av frukt og grønnsaker. Vi har alltid ferske reker og fersk fisk. Vår ferskvaredisk har et solid utvalg innen sjømat og kjøtt. Ostedisken vår har et bredt utvalg for en hver smak. Vi tilbyr også en mengde ferdigretter og tørrvarer. Du finner alt du trenger på bordet, hele uken, hos oss.

Mange av våre varer kommer fra lokale leverandører. Flere ganger i uka kommer noen av våre leverandører til butikken. De deler ut smaksprøver fra sine stands.

I butikken selger vi våre egenproduserte brød og bakervarer. Vi har eget bakeri som produserer varene for oss, akkurat slik vi vil ha dem. Du er garantert ferske varer hos oss.

Et av våre satsingsområder er "Mat UTEN", og innen det feltet er vi best i landet. Det vil si at vi har stort utvalg av allergivennlige produkter som er laktosefrie, glutenfrie og soyaprodukter.

Åpningstider:

Mandag:
9 - 22
Tirsdag:
9 - 22
Onsdag:
9 - 22
Torsdag:
9 - 22
Fredag:
9 - 22
Lørdag:
9 - 20

Kontaktinformasjon:

Coop Mega Madla
Madlakrossen 7
4042 Hafrsfjord

Telefon: 51 93 30 00
E-post: madla.info@coop.no