PERSONVERNERKLÆRING

Madla Handelslag SA er en del av Coop Norge SA. Som del av sin virksomhet vil Coop behandle personopplysninger. Coops innsamling og behandling av personopplysninger skjer til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan du har kontakt med Coop. Coop blir brukt som en fellesbetegnelse for både Coop Norge SA og det enkelte samvirkelag. For alle forhold der Coop er behandlingsansvarlig for våre kunders data, henviser vi til Coop sin personverninformasjon.

Her finner du Coop sin personvernerklæring

Personvern for Madla Handelslag SA

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via denne nettsiden. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Madla Handelslag SA er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å sende oss en henvendelse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Informasjonskapsler (Coookies)

Vi logger trafikken til dette nettstedet. All trafikk logges anonymt, og informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder.

For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

Madla Handelslag SA benytter seg av Google Analytics til nettstedsmåling. Innsamlet informasjon brukes bare til statistiske formål. Vi anvender statistikk om trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg ikke kobles sammen med din identitet.

Kjøp i Madla Handelslag Nettbutikk

Kun varer fra Madla Handelslag Catering er tilgjengelig i nettbutikken. Du trenger ikke være Coop medlem for å benytte nettbutikken. Kjøp i nettbutikken gir heller ikke medlemsfordeler, som kjøpeutbytte etc.

Behandling av personopplysninger

Din personlige informasjon er beskyttet av «Lov om behandling av personopplysninger» og vi er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Nedenfor finner du informasjon om hvordan Madla Handelslag SA behandler personopplysninger, og dine rettigheter knyttet til dine personopplysninger.

Madla Handelslag SA er behandlingsanvarlig for dine personopplysninger hva gjelder kjøp i nettbutikken. For å ta imot ordre og levere varer må Madla Handelslag SA behandle opplysninger om deg. Vi samler da inn opplyserom navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, kjøp, innhold i bestilling og pris på bestilling. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold og gjennomføre din bestilling. Om du laster opp eventuelle bildevedlegg, er dette også knyttet til bestillingen din.

I tillegg lagres det ved hjemleveranse signatur. Utleveringene er regulert i avtale, og partene har hver for seg behandlingsansvar for mottatte opplysninger.

Bestillinger og tilhørende opplysninger slettes etter et år. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring.

Innsyn og klage

I tråd med personopplysningsloven har du rett til å få innsyn i de personopplysningene Madla Handelslag SA behandler om deg. Ønsker du innsyn i disse opplysningene, send en epost til madla.bestilling@coop.no, og presiser i eposten at du ønsker innsyn i kjøpshistorikk i nettbutikken.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.